Reacollege

Dienstverlening breed

Zakelijke dienstverlening:

Werk je graag in een kantooromgeving? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles binnen een organisatie op rolletjes loopt? Dan is een beroepsopleiding op het gebied van administratie en economie iets voor jou. Je leert alles wat je nodig hebt voor een baan in de commerciële of dienstverlenende sector. Dat kan werk zijn op de administratie, maar bijvoorbeeld ook verkoopadviseur of een baan bij een webwinkel.

Logistiek

Werk je graag met je handen en ben je lichamelijk in goede conditie? Wil je werken in een magazijn, het distributiecentrum of in de transport? Dan is een beroepsopleiding in de logistiek misschien iets voor jou.   De logistiek is een groeiende sector, waarin veel werk te vinden is! In de logistiek zijn veel verschillende beroepen mogelijk zoals orderpicker, logistiek bijrijder, heftruckchauffeur of pakketbezorger.

Facilitair

Vind jij het fijn om verschillende werkzaamheden op diverse plekken binnen een organisatie te doen? Een medewerker facilitaire dienstverlening houdt zich bezig met de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden van een bedrijf. 

De werkzaamheden hangen af van het bedrijf waar de Facilitair Medewerker werkt, maar bestaan bijvoorbeeld uit het verwerken van de post en binnengekomen goederen, het gebruiksklaar maken van ruimtes voor bijvoorbeeld een vergadering, het uitvoeren van klein onderhoud, het bijvullen van voorraden, schoonmaakwerkzaamheden en lichte administratieve werkzaamheden 

Samen met jou kijken we waar jij interesse en talent voor hebt binnen de facilitaire dienstverlening. Zodat jij de vaardigheden opdoet voor je toekomstige baan.

Beroepsopleiding op maat

Een beroepsopleiding bij REA College is altijd een opleiding op maat. Samen met jou kijken we waar jij interesse en talent voor hebt. Zodat jij de vaardigheden opdoet voor de baan die bij jou past.