Reacollege

Beroepsopleidingen naar Werk

Bij REA College bieden we op maat gemaakte opleidingstrajecten aan die zijn ontworpen om jouw specifieke talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een nieuwe richting wilt inslaan, je vaardigheden wilt versterken of jezelf wilt heroriënteren op de arbeidsmarkt, wij bieden de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en bereiden je voor op een succesvolle start in jouw gekozen vakgebied. Daarnaast staan we bekend om onze persoonlijke aanpak, prikkelarme en kleine locaties en zorgen we ervoor dat elk traject aansluit bij jouw individuele behoeften en doelen.

Als je 18 jaar of ouder bent, ben je van harte welkom bij REA College voor een opleidingstraject naar werk dat gefinancierd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ook wel bekend als het ESB-traject.

Bij het ESB-traject zijn een paar belangrijke voorwaarden van toepassing:

Met deze voorwaarden zorgen we ervoor dat het ESB-traject goed verloopt en dat jij alle ondersteuning krijgt om jouw doelen te bereiken.

Als je jonger bent dan 18 jaar of andere wensen hebt qua begeleiding, kunnen wij je ook ondersteunen. Ontdek het specifieke aanbod per locatie op de locatiepagina.